Eucerin Sun Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ aurinkovoide herkälle iholle 50 ml

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvojen iholle. Kaikille ihotyypeille, etenkin herkälle ja rasvoittuvalle iholle.

 Advanced Spectral Technology suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta.

Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on korkealuokkainen, kasvoille suunniteltu aurinkosuojavoide. Se suojaa herkkää ja rasvoittuvaa ihoa jättäen mattapinnan. Erittäin korkea aurinkosuojakerroin, SPF50+, suojaa tehokkaasti ihoa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä ja HEVIS-valolta. Samalla tuote tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
19,90 €
398,00 € / l

Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu aurinkosuojavoide kasvoille. Se suojaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet*, jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä. Licochalcone A puolestaan neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuojavoide sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. 

Hajusteeton ja koostumukseltaan kevyt Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella sopiva valinta myös herkälle, atooppiselle iholle.

* Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan aina keskisormen päästä ranteeseen saakka. 

3. Levitä kaikkialle ihoon

Jotkut kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia ja niskaa sekä päänahkaa, jos pääsi on kalju tai hiuksesi ohuet.

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin - erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen - jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin sekä koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

50 ml

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvojen iholle.

 • Erittäin kevyt koostumus
 • Jättää iholle mattapinnan
 • Hajusteeton
 • Vedenkestävä
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Eucerin Sun Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ aurinkovoide herkälle iholle 50 ml
Arvostelusi