Fillerina

Fillerina® -tuotteet on kehittänyt sveitsiläinen Labo Cosprophar Suisse -laboratorio monivuotisten tutkimusten jälkeen löytääkseen parhaan menetelmän palauttamaan ihon kosteus, kiinteys ja joustavuus ilman pistoksia.

Fillerina® on ensimmäinen sukupolvi dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön. Tuote vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla.

Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille.

Fillerinan® ainutlaatuinen ominaisuus on se, että tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä. Eri kokoiset ja painoiset hyaluronihappomolekyylit varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin sekä dermiksessä että epidermiksessä, jossa ne sitovat itseensä vettä.

Tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet, joita on aikaisemmin ollut vaikea häivyttää ilman pistoksia.

Fillerina® auttaa siten aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä, jotka me kaikki tunnemme
- nimittäin juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyyden häviäminen.

Fillerina®-täyteainehoito on 14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat tuotteet Fillerina® Gel ja Fillerina® Nourishing Film.

Aste 1 – nuoremmalle iholle
6 hyaluronihappoa. Sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka sitovat kosteutta ihon pintakerroksiin.

Aste 2 – alkaviin juonteisiin iholla
6 hyaluronihappoa. Sisältää pienimolekyylisempiä hyaluronihappoja suurempina pitoisuuksina kuin Aste 1, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin.

Aste 3 – aikuiselle iholle
6 hyaluronihappoa, suurimpina pitoisuuksina. Sisältää eniten pienimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka imeytyvät syvälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin.

Beauty kit -tuotepaketti sisältää asteen 3 vahvuisina kolmen päivän hoitokuuriin tarvittavat tuotteet: geelin, seerumin (nourishing film) ja voiteen. Beauty kitin avulla on helppoa ja edullista kokeilla Fillerina -hoitorutiinia.

Fillerina® 932 Specific Zones on uusi täyttävä geeli, joka on kehitetty kasvojen niitä alueita varten, jotka ovat erityisen alttiita juonteiden muodostumiselle ja volyymin vähenemiselle.

Fillerina® 932 ainutlaatuisine 9 hyaluronihapon, 3 kollageenin ja 2 elastiinimolekyylin yhdistelmineen kiinteyttää ihoa ja takaa optimaalisen volyymin ja täytevaikutuksen.

Fillerina®-voiteet sisältävät hyaluronihappoja, jotka auttavat ylläpitämään Fillerina®-täyteainehoidon vaikutuksia.

Samalla voiteet hoitavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Kaikkia voiteita käytetään osana päivittäistä ihonhoitoa, yksin tai yhdessä muiden Fillerina®-tuotteiden kanssa.