Fillerina

fillerina syyskuu kampanja

Fillerina® -tuotteet on kehittänyt sveitsiläinen Labo Cosprophar Suisse -laboratorio monivuotisten tutkimusten jälkeen löytääkseen parhaan menetelmän palauttamaan ihon kosteus, kiinteys ja joustavuus ilman pistoksia.

Fillerina® on ensimmäinen sukupolvi dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön. Tuote vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla.

Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille.

Fillerinan® ainutlaatuinen ominaisuus on se, että tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä. Eri kokoiset ja painoiset hyaluronihappomolekyylit varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin sekä dermiksessä että epidermiksessä, jossa ne sitovat itseensä vettä.

Tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet, joita on aikaisemmin ollut vaikea häivyttää ilman pistoksia.

Fillerina® auttaa siten aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä, jotka me kaikki tunnemme
- nimittäin juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyyden häviäminen.

Fillerina®-voiteet sisältävät hyaluronihappoja, jotka auttavat ylläpitämään Fillerina®-täyteainehoidon vaikutuksia.

Samalla voiteet hoitavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Kaikkia voiteita käytetään osana päivittäistä ihonhoitoa, yksin tai yhdessä muiden Fillerina®-tuotteiden kanssa.

 1. FILLERINA DAY CREAM GRADE 1 50 ML
  Tarjoushinta 35,12 € Normaalihinta 43,90 €
 2. FILLERINA DAY CREAM GRADE 2 50 ML
  Tarjoushinta 45,64 € Normaalihinta 57,05 €
 3. FILLERINA DAY CREAM GRADE 3 50 ML
  Tarjoushinta 53,96 € Normaalihinta 67,45 €
 4. FILLERINA EYE AND LIP CREAM GRADE 1 15 ML
  Tarjoushinta 28,64 € Normaalihinta 35,80 €
 5. FILLERINA EYE AND LIP CREAM GRADE 2 15 ML
  Tarjoushinta 38,72 € Normaalihinta 48,40 €
 6. FILLERINA EYE AND LIP CREAM GRADE 3 15 ML
  Tarjoushinta 48,88 € Normaalihinta 61,10 €
 7. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 1 50 ML
  Tarjoushinta 44,72 € Normaalihinta 55,90 €
 8. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 2 50 ML
  Tarjoushinta 55,60 € Normaalihinta 69,50 €
 9. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 3 50 ML
  Tarjoushinta 60,68 € Normaalihinta 75,85 €

Fillerina® BB Cream Skin Tone Balancer

Fillerina® BB-voide on uusi kevyt kasvovoide, joka elvyttää ihoa, sekä upeilla sävyillään antaa iholle luonnollisen värin ja täydellisen hehkun.

 • Kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta.
 • Tasoittaa ja tasapainottaa ihon sävyä.
 • Saa valon jakautumaan tasaisesti iholle.
 • Minimoi epätasaisuudet ja tekee ihosta säteilevän.

Fillerina® BB-voide sisältää sarjasta tutut kuusi eripainoista hyaluronihappomolekyyliä.

Eri molekyylikokoa olevien hyaluronihappojen yhdistelmä imeytyy tehokkaasti ihoon. Nämä kuusi hyaluronihappoa täyttävät jatkuvasti juonteita, tasoittaen ihoa ja antaen sille lisää volyymia. Saatavilla neljä eri sävyä.

Fillerina®-täyteainehoito on 14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat tuotteet Fillerina® Gel ja Fillerina® Nourishing Film.

Aste 1 – nuoremmalle iholle
6 hyaluronihappoa. Sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka sitovat kosteutta ihon pintakerroksiin.

Aste 2 – alkaviin juonteisiin iholla
6 hyaluronihappoa. Sisältää pienimolekyylisempiä hyaluronihappoja suurempina pitoisuuksina kuin Aste 1, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin.

Aste 3 – aikuiselle iholle
6 hyaluronihappoa, suurimpina pitoisuuksina. Sisältää eniten pienimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka imeytyvät syvälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin.

Beauty kit -tuotepaketti sisältää asteen 3 vahvuisina kolmen päivän hoitokuuriin tarvittavat tuotteet: geelin, seerumin (nourishing film) ja voiteen. Beauty kitin avulla on helppoa ja edullista kokeilla Fillerina -hoitorutiinia.

Fillerina® 932 Specific Zones on uusi täyttävä geeli, joka on kehitetty kasvojen niitä alueita varten, jotka ovat erityisen alttiita juonteiden muodostumiselle ja volyymin vähenemiselle.

Fillerina® 932 ainutlaatuisine 9 hyaluronihapon, 3 kollageenin ja 2 elastiinimolekyylin yhdistelmineen kiinteyttää ihoa ja takaa optimaalisen volyymin ja täytevaikutuksen.