Möller Omega-3 Iho & hiukset 60 kaps

Möller omega-3-valmiste iholle ja hiuksille. Sisältää omega-3-rasvahappoja, C-vitamiinia, sinkkiä, biotiinia ja seleeniä. Omega-3-rasvahapoista DHA (250 mg/vrk) edistää aivojen ja EPA ja DHA (250 mg/vrk) sydämen normaalia toimintaa. Sinkki, biotiini ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina ja sinkki sekä biotiini ihon pysymistä normaalina.

Pakkauskoko:
60 kaps
Markkinoija:
Orkla Care Oy
Tuotetta varastossa
19,75 €

Ruokavalion täydentäminen.

Aikuisille (18-vuotiaasta alkaen): 2 kapselia / vrk.

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: Omega-3-rasvahapot 813 mg, josta DHA 273 mg ja EPA 416 mg, peltokorteuute 300 mg, C-vitamiini 60 mg, biotiini 50 µg, sinkki 7,0 mg, seleeni 55 µg

KALAÖLJY (triglyseridit), liivate (naudasta), peltokorteuute (Equisetum arvense), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaine (mehiläisvaha), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), vitamiinit (C-vitamiini, biotiini), kivennäisaineet (sinkki, seleeni), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit, briljanttisininen FCF).

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt, lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.